Українські патріоти готують партизанську війну у Криму
Актуально

Українські патріоти готують партизанську війну у Криму

15 травня 2014, 12:38
2
1
Сподобалось?
1

Про це заявив один з лідерів Соціал-Націоналістичної Асамблеї Ігор Мосійчук у прямому ефірі «Громадського ТВ». Свого часу він проходив по сфабрикованій справі «Васильківських терористів», і був амністований після перемоги Майдану у 2014. Нині Ігор Мосійчук зі своїми побратимами входить до складу спецбатальйону міліції «Азов». Брав участь у зачистці Маріуполя від сепаратистів, коли у полон був захоплений самозваний «міністр оборони» ДНР.

Він заявив, що патріоти з Соціал-Націоналістичної Асамблеї готові воювати до моменту, аж доки не буде звільнений останній сантиметр української землі. Після перемоги над терористами і сепаратистами на сході України погляд буде переведено на Крим, за словами Ігоря Мосійчука. Він сказав, що патріоти вже готуються до партизанки в АРК.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • микола
    микола

    може краще у себе будемо наводити порядок

    15 травня 2014, 13:12
    Відповісти
  • кц
    кц

    Ненормальные! Вы в курсе сколько tам tак называемая самооборона крыма( казачuк-дuкарu средневековые) пыtалu u порезалu воt tакuх же мальчuшек паtрuоtов, коtорых tуда посылалu " в разведку", " на помощь" прямо с Майдана в марtе . Сколько не вернулось? Кtо счutал? А мальчuкu, замученные в славянске? Пожалейtе нашuх деtей, крым да u дaмбас tого не сtояt.

    15 травня 2014, 13:41
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися