Огляд популярних ресторанів з безкоштовною доставкою піци в Луцьку
Актуально

Огляд популярних ресторанів з безкоштовною доставкою піци в Луцьку

13 грудня 2021, 17:23
0
0
Сподобалось?
0

Найпершу у світі піцу подавали у будинках стародавніх греків та римлян кілька століть тому. Сьогодні насолодитися італійською стравою можна в кожній країні: достатньо просто відвідати ресторан або замовити кур'єрську доставку. Одна з найкращих піцерій України — Monopizza – у Луцьку — привезе замовлення на вашу адресу безкоштовно за лічені хвилини. 

Де замовити найшвидшу доставку піци

Щоб не витрачати час на пошук піцерії, пропонуємо ознайомитися з рейтингом найкращих закладів Луцька з безкоштовною доставкою.

1 місце – Monopizza

«Монопіца» — лідер ресторанів у місті та по всій Україні з послугою кур'єрської доставки додому. Клієнти високо оцінюють смак страв, традиційну італійську рецептуру, великий асортимент меню, наявність акційних пропозицій та оперативність роботи персоналу. Monopizza пропонує швидку, а головне — безкоштовну доставку по всьому Луцьку, незалежно від вашого розташування. Оформити замовлення можна за кілька кліків на сайті або через мобільний додаток. 

2 місце — Pronto Pizza

У меню ресторану можна знайти страви італійської, японської кухні і кілька варіантів фастфуду. Pronto Pizza також пропонує комбо-набори для великих компаній, піцу з різним наповненням та спеціальний конструктор для створення власної начинки. 

Кур'єри оперативно доставляють замовлення як у межах Луцька, так і в передмістя – при замовленні від 350 грн. 

3 місце – Black Pizza 

Black Pizza — піцерія з найбільшим вибором нестандартних начинок. Незважаючи на вузьку орієнтацію закладу, кожен клієнт зможе знайти страву на власний смак. У меню представлені: 

  • понад 30 видів піци з нестандартним наповненням; 
  • фірмова – з темною основою;
  • асортимент соусів.

Кур'єрська служба доставляє замовлення безкоштовно у центральні частини міста. А для віддалених районів діє ліміт на мінімальну суму чека, залежно від відстані. 

4 місце – Кафе «Базилік»

Ще один популярний заклад Луцька з доставкою страв додому. «Базилік» пропонує гостям європейську кухню: піцу, закуски, салати, пасту, круасани, десерти та фірмові напої. До недоліків закладу відносять високу відвідуваність та невелику кількість офіціантів. Все це значно збільшує час очікування на замовлення. Крім того, при оформленні доставки оператор може відмовити у виїзді на вашу адресу, якщо вона не входить до робочої зони кур'єрів. 

5 місце – Pizza Point 

Піцерія також працює у форматах самовивезення та доставки. У меню можна зустріти 11 видів основної страви різних діаметрів за доступними цінами, що особливо цінують гості ресторану. Кур'єр доставить замовлення безкоштовно за сумою чека вище 200 грн.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися