Куди звертатися, якщо потрібні запчастини для газових котлів
Актуально

Куди звертатися, якщо потрібні запчастини для газових котлів

14 січня 2022, 11:10
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні ми розкажемо про онлайн-рітейлера «Пирамида 24». Це добре відома компанія на українському ринку запчастин до газових котлів, яка почала свій шлях 20 років тому. І за цей час їм вдалося зібрати і розширити команду кваліфікованих фахівців: інженерів з вивчення опалювальної техніки, менеджерів ЗЕД, фахівців логістики, складських працівників, менеджерів з продажу в магазинах та консультантів кол-центру.

Компанія розвивається на міжнародному рівні і всередині країни. Так, відкрито логістичні офіси в Польщі, Туреччині, Південній Кореї та Китаї, а також налагоджено партнерство із сотнею заводів і майстерень по виробництву оригінальних запчастин для газових котлів за ліцензією і кресленнями виробників обладнання. А ще «Піраміда24» випускає запчастини для котлів під власною торговою маркою під кожен бренд, що реалізується в Україні.

Всього у різних містах України відкрито 24 шоу-руми - найбільше у Львові, Івано Франківську, Тернополі, Луцьку, Чернівцях та Рівному. Повний список магазинів дивіться тут https://piramida24.com.ua/ua/magaziny/. Та заходьте на сайт, щоб подивитися або купити запчастини до газових котлів https://piramida24.com.ua/ua/.

Які запчастини до котлів завжди в наявності

Мода на газові котли поступово змінюється, але одне є незмінним: українці надають перевагу імпортному обладнанню для опалення, переважно з Європи. Зараз найбільший попит на такі запчастини до котлів:

  • Юнкерс — вентилятори, NTC-датчики, бітермічні теплообмінники;
  • Вайлант — розширювальні баки, запобіжники, реле тиску води;
  • Арістон — занурювальні й накладні термодатчики;
  • Імергаз — пластинчасті теплообмінники, мембрани;
  • Вісман — первинні теплообмінники, триходові приводи, крани підживлення;
  • Фероллі https://piramida24.com.ua/ua/ferroli/ — витратоміри, циркуляційні насоси, запобіжні клапани, манометри тощо.


Взагалі, на кожен бренд є повний перелік комплектуючих, які можуть знадобитися для заміни чи ремонту. В асортименті інтернет-магазину ви знайдете програматори, термостати, групи ГВП та гідравлічні комплектуючі, термометри, пресостати, датчики Холла, електронні плати та ін.

Що подобається клієнтам «Піраміди24»

Перш за все, замовникам подобається великий вибір — понад 10 000 унікальних позицій товарів. По-друге, зручна і швидка доставка у відділення Нової Пошти чи кур’єром по Україні. Способи оплати реалізовані по принципу зручності покупця: накладений платіж, безготівковий розрахунок, передоплата на картку/рахунок Приватбанку.

Для багатьох важливо, що продавець надає гарантію на теплообмінні апарати, вентилятори, розширювальні баки та циркуляційні насоси на 1 рік. А для інших категорій запчастин передбачена гарантія півроку. І ще, на газові колонки та традиційні котли, придбані в Піраміді24, гарантійні зобов’язання складають 1 рік, на сучасні конденсаційні моделі — 5 років.

Повернення та обмін регулюються Законом «Про захист прав споживачів», відповідно до якого споживач має право не вдовольнитися кольором, габаритами, формою продукту та з інших причин не скористатися за призначенням. Обмін непродовольчого товару на аналогічний робиться у продавця. Товар неналежної якості змінюється протягом 14 днів без урахування дня покупки. Важливо пам’ятати: товар не має бути у використанні, усі ярлики, пломби та розрахункові документи повинні бути присутні, а товарний вигляд збережено.

Пам'ятаючи прості правила, усі покупки будуть зручними та довговічними. І нехай ваша техніка не ламається, а в разі чого — у вас є до кого звернутися.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися