Де варто побувати в Єгипті
Актуально

Де варто побувати в Єгипті

19 січня 2022, 18:13
0
0
Сподобалось?
0

У Єгипті є багато місць, які варто відвідати, вони запалять вашу цікавість та наситять почуття. В цій статті ви знайдете інформацію про те, які пам’ятки варто відвідати. А допомогти в цьому вам зможе туристичне бюро «Путівка.юа» за посиланням https://www.putevka.ua/.

Долина королів

Розташована неподалік міста Луксор (у стародавні часи його називали Фівами), вражаюча Долина царів століттями використовувалася для поховання фараонів епохи Нового царства. Гробниці були вирізані зі скелі в складні споруди.

Рішення перейти до гробниць, висічених у скелі, виникло через велику кількість пограбувань, що відбувалися в більш очевидних гробницях.

У цьому районі, розташованому між двома долинами, східною та західною, є близько 60 гробниць, всі з яких різко відрізняються за розміром від невеликих спрощених гробниць до гігантських комплексів, що складаються з понад 100 камер. Встигніть забронювати свою путівку тут: https://www.putevka.ua/tours/egypt/.

Ніл

Якщо ви подорожуєте прибережними районами, знайдіть час, щоб поїхати вглиб країни до найдовшої річки світу – Нілу.

Ця дивовижна річка тече на північ від Бурунді або Руанди (справжнє джерело річки так і не було знайдено). Фактично Ніл починається як дві річки, Блакитний і Білий Ніл, які з’єднуються, утворюючи Ніл.

Блакитний Ніл помітно менший за Білий Ніл. Завдяки цій великій річці стародавні кочові люди змогли селитися вздовж джерела води. Стародавні єгиптяни змогли використати силу Нілу, щоб стати однією з перших могутніх цивілізацій світу.

Багато найбільших міст Єгипту розташовані вздовж Нілу, тому відвідати сьогодні досить легко, і ви можете здійснити екскурсію на човні вздовж річки або просто прогулятися берегами річки, яка відігравала таку вирішальну роль в історії людства.

Узбережжя Червоного моря

На східному узбережжі Єгипту ви знайдете Рив'єру Червоного моря, довгу берегову лінію, що простягається від Суецького каналу до південного кордону з Суданом.

Ця фантастична ділянка узбережжя нещодавно пережила туристичний бум, завдяки великій кількості історичних пам’яток і великої кількості природної краси через великі території берега та води, які охороняються законом.

Суворі закони про захист дикої природи зробили води навколо берегової лінії одними з найкращих місць для дайвінгу в світі. Дайвінг залежить від того, в яку місцевість ви вирішили поїхати, більш детально тут: https://www.putevka.ua/tours/egypt/marsa-alam---el-kuseyr.

Північна частина узбережжя більш популярна серед великих курортів, таких як Шарм-ель-Шейх, що знаходяться поблизу. Однак занурення в ці місця неймовірно, особливо якщо ви хочете дослідити старі корабельні уламки.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися