Toyota Yaris Cross в Україні: огляд моделі
Актуально

Toyota Yaris Cross в Україні: огляд моделі

16 лютого 2022, 18:28
0
0
Сподобалось?
0

Екземпляри серії Toyota Yaris Cross в Україні популярні серед автомобілістів з низки причин. Це маневрені та витончені кросовери зі стильним дизайном, призначені для міської експлуатації. Слід зазначити, що машини мають велику кількість різних функцій та систем, спрямованих на максимальну безпеку як водія, так і пасажирів.

Скільки коштує Toyota Yaris Cross 2021 року

Вирішивши придбати Toyota Yaris Cross в Україні , зверніть увагу, що вартість Яріс Крос Гібрид і базової версії можуть помітно відрізнятися. Щоб не переплутати їх, погляньте на назву моделі: у гібридних авто є приписка Hybrid.

Ціни на машини починаються від 600 тисяч гривень і можуть досягати 710 тисяч гривень. Пам’ятайте, що ціни залежать не тільки від комплектації Yaris Cross, але і набору опцій, передбачених у конкретному автомобілі.

Toyota Yaris Cross в Україні: технічні характеристики

Машини цього модельного ряду мають вражаючі для класу характеристики. Завдяки цьому під час їзди ви можете розраховувати на зручність та комфорт, а також відмінну керованість.

Головні параметри Toyota Yaris Cross 2021 року:

Потужність агрегату – 125 к.с.

Ліміт швидкості – 180 км/год.

Час розгону до сотні – 10,9 с (11,7 с у моделей з варіатором).

Споживання палива – від 5,9 л (змішаний цикл) на 100 кілометрів.

Особливості Toyota Yaris Cross 2021 року

Авто мають вишуканий та продуманий дизайн кузова, а також стильне оздоблення салону. Завдяки цьому вам буде комфортно під час руху, а сама машина легко виділятиметься в потоці серед інших моделей. Також автомобільний оснащений зручним та простим у використанні мультимедійним обладнанням.

Toyota Yaris Cross 2021 мають містке багажне відділення: 390 літрів, або 1090 літрів, якщо опустити спинки задніх сидінь. Мінімальний кліренс у екземплярів цього модельного ряду дорівнює 170 міліметрів.

Як оцінити можливості Toyota Yaris Cross в Україні

Завдяки тест-драйву ви зможете оцінити ефективність гальмування, плавність їзди та інші особливості машин цієї моделі. Аби взяти Toyota Yaris Cross 2021 на пробну поїздку, залиште відповідний запит на сайті автосалону Toyota City Plaza.

Щоб дізнатися більше про автомобілі японського бренду, зверніться до співробітників автосалону. Фахівці нададуть вам персональну консультацію, допоможуть підібрати машину з потрібною комплектацією, а також дадуть відповіді на всі ваші запитання.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися