Загинув військовий з Волині, який боронив країну з 2014 року
Актуально

Загинув військовий з Волині, який боронив країну з 2014 року

30 березня 2022, 22:11
0
-1
Сподобалось?
-1

Уродженець Бірок Олександр Іванюк був загартованим військовим. Він самовіддано відстоював незалежність та цілісність України з переломного 2014 року до нині.

Однак сумна звістка надійшла у домівку Іванюків – на війні обірвалося життя нашого захисника Олександра. Про це повідомляє газета «Нове життя».

Його рідна сестра Марія розповідає, що після закінчення місцевої Бірківської школи Олександр навчався у Луцькому вищому професійно-технічному училищі будівництва та архітектури. Потім було заочне здобуття вищої освіти у Луцькому політехнічному університеті.

А від 2014 року у нього розпочалася, як оповідає директорка Бірківського ліцею Надія Семенюк, воєнна стежка Героя.

«Вона була протяжністю у 8 років. Сашко. Наш хороший, розумний, завжди відповідальний, добрий. Ще із 2014-го став на захист нашої Батьківщини, бо по-іншому не міг», – із болем каже директорка Бірківського ліцею.

«Це був його виважений вибір. Він спочатку не признавався мамі, що обрав таку стежину. Натомість казав, що на сезонних заробітках, аби материнське серце не хвилювалося», – пригадує сестра захисника. Також вона зазначає: відколи розпочалася війна, він не телефонував, але при першій можливості писав рідним, аби не хвилювалися. «Писав, що все буде добре і перемога – за нами. Як же тяжко більше не отримувати таких повідомлень від нього», – каже пані Марія.

«Досі не віриться, що військовий досвід, загартованість не вберегли нашого Героя. Ти був нашим захисником на землі, тож будь Ангелом-охоронцем і на небі. Оберігай нашу землю, рідну Україну від ворогів», – зазначає педагогиня Надія Семенюк.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися