Одяг для дітей: як правильно купувати в США
Актуально

Одяг для дітей: як правильно купувати в США

4 червня 2022, 12:19
0
0
Сподобалось?
0

Вам не подобається те, що продають у найближчому торговому центрі? Перегортаєте численні сторінки інтернет-магазинів, але не можете знайти нічого цікавого? Мрієте оновити гардероб своєї дитини, але не бажаєте переплачувати перекупникам? Тоді вам варто освоїти процес купівлі товарів у США. Ви отримаєте повноцінний доступ до величезного ринку та зможете купувати будь-яку продукцію, у тому числі брендову, за дуже низькими цінами.

Не секрет, що багато речей в Америці коштують дешевше, ніж в Україні. Насамперед — одяг та взуття. Наприклад, купити джинси 511 можна за 30-50 доларів, тоді як в Україні вони коштують близько 200, а кросівки New Balance — за 60-70 (ціна у нас — від 200 у.о.). Саме тому ми рекомендуємо вам розібратися з тим, як заказувати товари з Америки, а також як доставити одяг для дітей з США.

Як купувати

Головна проблема, яка постає перед українським шоппером, полягає в тому, що більшість магазинів США не відправляють товари до нас безпосередньо. Вони не зв'язуються з міжнародним доставлянням, а деякі навіть не приймають картки, випущені не в Америці. Якщо ж відправлення здійснюється, то для цього використовуються місцеві поштові служби. А вони, по-перше, беруть за послуги досить дорого, по-друге, частенько втрачають товари. Практика показує, що приблизно 10-15% посилок просто не доходять до адресата у призначений термін.

Якщо ви не хочете ризикувати та переплачувати, то розумніше скористатися послугами мейл-форвардингу. Це компанія, яка надає логістичні послуги всім охочим. Розглянемо принцип роботи mail-forwarding на прикладі служби EasyXpress, яка вважається однією із найкращих в Україні. Вона має власний склад, розташований у штаті Делавер. Саме він й виступає у ролі перевальної бази. Схема проста – ви замовляєте товар на адресу складу, посилка прибуває, обробляється та відправляється в Україну. Таким чином ви отримуєте можливість замовляти будь-яку продукцію в Америці: магазини надсилають посилки всередині країни, тому жодних обмежень просто немає.

Для того, щоб почати співпрацювати з сервісом EasyXpress, вам необхідно просто зареєструватися на їхньому сайті. Це повністю безплатно та безпечно. Потім в особистому кабінеті ви побачите адресу складу. У профілі можна додавати нові посилки, відстежувати їхнє переміщення, замовляти додаткові дії та ін. Все зроблено інтуїтивно зрозуміло та просто, тому якихось проблем у вас не виникне. Доставлення посилок із США в Україну цей сервіс здійснює як морем, так і авіапоштою — ви зможете самі вибрати варіант, який вам підходить. 

 

Плюси EasyXpress

До переваг цього сервісу належить:

  1. Робота під ключ. Служба бере на себе все, що пов'язане з логістикою та розмитненням.
  2. Доступні ціни. Оплата здійснюється за вагу посилки, тому переплачувати вам не доведеться.
  3. Гарантія безпеки та конфіденційності. Ви можете замовити будь-які товари без обмежень.

А ще EasyXpress абсолютно безплатно пересилає посилки Новою поштою всередині України, тому якщо ви живете не в Києві, то вам не доведеться переплачувати.

Як правильно підібрати дитячі речі

Вам просто потрібно зробити заміри дитини. Виміряйте її зріст, об'єм талії, довжину рукава, стопи та інші параметри. Потім потрібно розділити отримані цифри на 2,54, щоб отримати розмір в дюймах. Після цього ви зможете орієнтуватися, використовуючи таблиці, наведені продавцями.  

Якщо у вас будуть якісь питання, то не соромтесь задавати їх продавцям. Вони допоможуть вам підібрати потрібні розміри. Також треба враховувати, що розмірна сітка у різних виробників може відрізнятися. Тому обов'язково уточнюйте у продавців, як правильно підібрати необхідну річ. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися