ТОП 10 сайтів для пошуку роботи в Чехії
Актуально

ТОП 10 сайтів для пошуку роботи в Чехії

9 червня 2022, 14:08
0
0
Сподобалось?
0

Серед Європейських країн Чехія є однією з найпопулярніших для туризму та працевлаштування. Офіційний трудовий контракт гарантує іноземцю стабільний заробіток та безпеку. Щоб знайти роботу в Чехії, необхідно скористатися спеціальними ресурсами, де зібрано найкращі вакансії. Спосіб не тільки популярний, а й безкоштовний, а також без звернення до посередників.

Сайти з найкращими пропозиціями по роботі в Чехії:

1) Layboard.com - є однією з найкращих пошукових систем по всьому світу з безліччю вакансій. На головній сторінці розташоване зручне вікно, яке допоможе зорієнтуватися на актуальні оголошення. Достатньо вказати спеціальність чи посаду, а ще місто. Ресурс надає список актуальних пропозицій щодо сфер, а також за популярними напрямками для трудової міграції.


2) Uradprace.cz є ресурсом, що регулюється на державному рівні. Крім чехів, використовуючи сайт, іноземцеві вдасться знайти десятки різних вакансій. Є варіант працевлаштування на повну та часткову зайнятість, а також за фахом або без освіти та досвіду. На порталі представлені пропозиції з усіх бірж праці, і всі вони офіційні, а отже, передбачають підписання трудового договору. Незважаючи на популярність Чехії серед мігрантів, нелегальну роботу знайти складно та ще небезпечно. На сайті Uradprace.cz є багато вакансій саме для іноземців з відповідними вимогами.


3) Czechia-rabota.com – один із простих варіантів, як знайти роботу російською мовою. Окрім переліку вакансій ресурс пропонує корисну інформацію, як краще працевлаштуватися в Чехії.

4) Flagma.cz є ресурсом для пошуку роботи російською мовою. Незважаючи на те, що для працевлаштування в Чехії знання мови є великою перевагою, знайдуться пропозиції без мовної навички. Особливість ресурсу у тому, що актуальні пропозиції не вимагають досвіду. Для новачка Flagma.cz стане слушним варіантом.


5) Hledampraci.cz – ще один варіант для тих, хто володіє чеською мовою. Основні назви розділів також дублюються англійською. Серед переваг ресурсу – поновлення актуальних вакансій.


6) Eurabota.com – ресурс, де більшість пропозицій відображається з перекладом на українську або російську мову. Сайт відрізняється великою різноманітністю пропозицій. Він буде актуальним як новачкові, так і людям із підтвердженою кваліфікацією. Найпопулярнішими є робітничі спеціальності, але зі знанням чеської мови.


7) 420on.cz відноситься до популярних і суто чеських сайтів. Він є якоюсь дошкою оголошень, де кожен роботодавець має право подати пропозицію з працевлаштування. Серед переваг ресурсу велика кількість різноманітних вакансій. Оголошення представлені російською, чеською чи англійською мовою.


8) Upcr.cz ще один варіант працевлаштування через офіційні бюро. Сайт простий та зрозумілий навіть новачкові. На ньому відображаються актуальні пропозиції, а також надана вся необхідна інформація для подальшого працевлаштування.


9)Prace.cz – ще один ресурс для пошуку роботи у Чехії. Є варіант розширеного пошуку не лише за спеціальністю, а й із заробітної плати чи регіону.


10) Aulinks.cz – англомовний сайт, де пошук ведеться за мінімальним набором даних. Достатньо ввести професію та локацію. Для зручності розміщення свого резюме використається готовий шаблон, який надає ресурс.

Окремі сайти дозволяють знайти роботодавця або подати своє резюме і чекати на відгук.

Підібрати компанію в Чехії для працевлаштування ви можете по цьому посиланні


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися