Поїздка автобусом: як вибрати місце в салоні?
Актуально

Поїздка автобусом: як вибрати місце в салоні?

20 липня 2022, 11:56
0
0
Сподобалось?
0

Наскільки приємною буде поїздка автобусом, залежить не лише від особливостей транспортного засобу, але й місця, яке дісталося пасажиру. Сьогодні, коли квитки на автобус купити можна заздалегідь по інтернету, у кожного є можливість вибрати й місце, де сидіти.

Особливості місць у різних частинах автобусного салону

Вибирати місця в салоні автобуса можна за різними критеріями. Для одних основним фактором є підвищена безпека, інші віддають перевагу найбільш комфортним місцям. В результаті, одні принципово вибирають місця біля проходу вважаючи їх найбільш безпечними, інші прагнуть першими зайти в транспортний засіб, аби зайняти крісло біля вікна й мати можливість милуватися краєвидами.

Проте варто розуміти, що конструкція сучасних автобусів суттєво відрізняється від зразків транспорту 20-річної давності. Сучасні моделі спроектовані так, аби усі місця в салоні були максимально безпечними для пасажирів, а великі вікна дозволяють оглядати природу за вікном, сидячи в будь-якому ряду.

Свої особливості є у двоповерхових автобусів. Переваги місць на першому поверсі:

  • менше пасажирів;
  • більш просторий салон;
  • безпосередня близькість санвузла, холодильника тощо.
  • Місця на другому поверсі вибирають ті, хто бажає отримати можливість панорамного огляду під час подорожі. В цій частині автобусу зазвичай і більш тихо (не чути музики та фільмів, які включають водії для пасажирів першого поверху).

    Де продають квитки у комфортабельні автобуси?

    Найпростіший спосіб купити квиток для поїздки у сучасному комфортабельному автобусі – через інтернет. Скажімо, на сайті онлайн-каси KLR Bus. Компанія співпрацює лише з найкращими вітчизняними та європейськими автоперевізниками, які на маршрутах використовують сучасні комфортабельні й технічно справні автобуси з просторими чистими салонами, зручними кріслами, кондиціонерами.

    В таких автобусах будь-яке місце – комфортне й безпечне. Тому можна сміливо купувати квиток на сайті KLR Bus і не сумніватися, що поїздка буде приємною, салон чистим, а місце зручним.




Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися