Чи кращий Ріпл за Біткоін: що варто знати про криптовалюту Ripple
Актуально

Чи кращий Ріпл за Біткоін: що варто знати про криптовалюту Ripple

26 липня 2022, 16:19
0
0
Сподобалось?
0

Ріпл – криптовалюта, яка активно використовується платіжними системами, банками та різноманітними світовими фінансовими корпораціями через прискорення транзакцій. Окрім цього, переводи стають більш надійними та зручними.

Може здатися, що XRP та BTC схожі між собою, проте ці валюти можна сміливо вважати інституціонально різними. Якщо ви плануєте купити криптовалюту, рекомендується детально ознайомитись з особливостями, перевагами та недоліками кожного цифрового активу.

Основні характеристики валюти Ріпл: відмінності від ВТС

Говорячи про XRP, хочеться відразу виділити те, що представлений актив був створений зовсім для інших цілей, ніж ВТС. Ріпл – проект, який був розроблений спеціально для того, щоб переводити кошти на міжнародному рівні між світовими банками та фінансовими організаціями. В цей час ВТС з'явився для проведення оплати товарів та послуг. Інші відмінності, на які також варто звернути увагу:

  • Ripple – розробляється зареєстрованою компанією, головна мета якої – інвестування та отримання прибутку. За цифровим активом стоять ті, хто контролює всі аспекти екосистеми.
  • Якщо вас цікавить майнинг Ріпл, то враховуйте, що загальна кількість коінів – 100 млрд., і всі вони вже створені та здобуті.
  • Швидкість транзакції з XRP – 4 секунди. При цьому її вартість значно нижча – на рівні $0,01. Також Ripple спроможний обробляти до 1500 транзакцій в секунду, коли ВТС має обмеження до 7 транзакцій в секунду.

Представлена криптовалюта сьогодні користується попитом та формує унікальну партнерську екосистему.

Ріпл – перспективи та можливості

В даний час можна сміливо стверджувати, що  це майбутнє, яке вже настало. Представлений проект повністю трансформує міжнародну систему платежів, пропонуючи новий та революційний спосіб. Експерти єдині в своїй думці про те, що вартість монети буде продовжувати збільшуватись, бо фінансова підтримка проекту постійно зростає. А список партнерських інститутів поповнюється найбільшими світовими організаціями.

Контролювати курс легко, використовуючи аналітичну панель безпосередньо на криптовалютній біржі. Торгова платформа дає можливість в режимі реального часу відстежувати курсову динаміку у будь-якому періоді. Це допоможе обрати дієву подальшу стратегію, щоб зробити власні інвестиції прибутковими.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися