Заміна iPhone: причини для покупки нового
Актуально

Заміна iPhone: причини для покупки нового

1 серпня 2022, 18:16
0
0
Сподобалось?
0

Компанія Apple створює гаджети високої якості, завдяки чому вона популярна у всьому світі. Бренд випускає нову модель iPhone щороку, але чи варто гнатися за свіжими телефонами? Розглянемо, у яких випадках потрібно замінити старий девайс.

iOS: перестали приходити оновлення

Бренд Apple довго підтримує старі пристрої. Операційна система iOS 14 досі доступна на iPhone 6S/6S Plus та отримує оновлення. Якщо вони припинили приходити на ваш девайс, варто купити новий смарт.

Без оновлень гірше працюють протоколи безпеки, телефон може реагувати на запити користувача. Якщо помітили, що гаджет "гальмує", краще придбати свіжу модель.

Розбитий екран: чи варто ремонтувати

Бампери та чохли захищають не від усіх падінь та ударів. Якщо скло тріснуло, ремонт може влетіти в копійчину. На старі моделі іноді складно знайти запчастини, тому дорога заміна.

Ставити скло-репліку – не найкраща ідея. Неякісний ремонт може нашкодити, радимо купити iPhone новішої моделі. Після некоректної заміни скла сенсор іноді гальмує.

Камера: час для фото високої якості

У кожній новій моделі бренд покращує об'єктиви. В останніх iPhone топова стабілізація, завдяки цьому виходять плавні відео та чіткі фото. У старих моделях камери були потужними на той час, у порівнянні із новими гаджетами вони програють.

Шанувальникам професійної зйомки варто купити iPhone останніх версій. Штучний інтелект дозволяє створювати фото та відео з максимальними контрастом, яскравістю та чіткістю.

Аксесуари: складність із пошуком

Бампери, захисне скло та плівки — важливі атрибути для смартфона. Вони оберігають його від ушкоджень, сколів та подряпин. На старі моделі iPhone іноді важко знайти аксесуари. Вони згодом стають неактуальними, виробники перестають випускати накладки, бампери ті інше. Якщо зіткнулися зі складністю пошуку аксесуарів, краще купити нову модель iPhone.

У гонитві за технологічністю

Свіжі моделі максимально укомплектовані топовими функціями, які зроблять життя значно комфортнішим. NFC, система розпізнавання осіб, цифрова стабілізація – технологічний прогрес, у старих моделях таких можливостей немає. Якщо ви цінуєте функціональні гаджети, замініть старий айфон.

Версія SE – для шанувальників старого дизайну. Це бюджетна лінійка, що працює на останніх процесорах. Вона підійде, якщо немає фінансової нагоди придбати моделі з останніх серій.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися