Пряма кухня: всі переваги гарнітуру
Актуально

Пряма кухня: всі переваги гарнітуру

13 вересня 2022, 12:04
0
0
Сподобалось?
0

Вибір меблів для дому - надзвичайно відповідальне завдання, адже від ретельності підходу та грамотності залежить задоволеність кінцевим результатом. В процесі вибору виникає безліч питань, на які буває найти відповідь самостійно надзвичайно складно.

Одним із ключових моментів є вибір кухонного гарнітуру. На думку спеціалістів МебельОк дуже важливо вибрати якісні, функціональні та зручні меблі. Для стандартних приміщень можна купити прямі кухні https://www.mebelok.com/uk-ua/kuhonni-garnituri/filter-23-4898/, які є яскравими представниками класичного напрямку.

Особливості прямої кухні

Лінійний гарнітур розміщується вздовж стіни, а самі шафи та тумби встановлюються горизонтально на полу та попід стелею. Достатньо простому плануванню, як правило, віддають перевагу господарі невеликих приміщень та власники прямокутних, вузьких кімнат.

Пряма кухня має багато особливостей, які надають суттєві переваги перед аналогами:

  • Компактність, яка забезпечує раціональне використання площі. Встановлений впритул до стіни комплект дозволяє зекономити вільний простір, що дає змогу встановити його навіть у дуже маленьких кімнатах. До того ж на віртуальній вітрині онлайн салону представлені моделі як для маленьких, так і великих приміщень.
  • Бюджетність. Саме лінійна стінка вважається самим бюджетним облаштуванням кімнати. Ціна прямого набору, як правило, на 15-20% нижче в порівнянні з іншими формами.
  • Простота в монтажу. Встановити меблі можна навіть самостійно. В гіпермаркеті можна підібрати модульні варіанти гарнітура, секції якого можна розташовувати на власний розсуд.
  • Мобільність. Завдяки своїй конструкції пряма кухня може бути встановлена в приміщенні зі складним плануванням чи в квартирі-студії в якості предмету для зонування простору.
  • Практичність. Так як всі шафи, полки та шухляди розміщені в один ряд, господиня має вільний доступ до їх наповнення. Це зумовлює зручність та функціональність кожного елементу.

Асортимент лінійних кухонь вражає різноманітністю. Вибрати можна не тільки розмір комплекту, а й стиль його оформлення. Особливою популярністю користується сучасний модерн, кантрі, хай-тек.

Стилісти mebelok рекомендують не забувати і про класику, адже це направлення завжди було та буде актуальним. Пастельні відтінки, мінімум декоративних елементів чи яскрава палітра фасадів із витонченими деталями – вибір меблів абсолютно індивідуальний і кожному вирішувати якою буде його кухня. А різнобічність моделей, представлена на віртуальній вітрині, допоможе реалізувати любу задумку та фантазію.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися