Заяви для отримання міжнародної допомоги українцям тимчасово не приймають
Актуально

Заяви для отримання міжнародної допомоги українцям тимчасово не приймають

15 жовтня 2022, 18:06
0
0
Сподобалось?
0

Перший етап прийому заявок на допомогу від міжнародних організацій завершився. Певний час українці не зможуть надсилати їх для надходження виплат через платформу «єДопомога». У Мінсоцполітики повідомили, що наразі понад десять мільйонів українців подали заявки на отримання допомоги від міжнародних організацій. Призупинити прийом нових вирішили через велику кількість неопрацьованих даних. Адже необхідно виплатити допомогу тим, хто уже подав документи раніше.

– На жаль, ресурси міжнародних організацій обмежені, саме тому Мінсоцполітики докладає максимум зусиль задля збільшення кількості міжнародних організацій, що можуть надати грошову допомогу українцям, які постраждали від війни, – зазначили у міністерстві.

Водночас поновити прийом заявок планують після підтвердження від міжнародних організацій готовності знову фінансувати допомогу для українців. Точної дати наразі немає, як і приблизної…

Зазначено, що тим, хто подавав заявку до 27 вересня,  кошти ще повинні виплатити. Варто зазначити, якщо ви припустилися помилки під час заповнення заявки, то можете надіслати її повторно. Такі заявки будуть прийняті та опрацьовані. Для цього потрібно: перейти на платформу «єДопомога»; натиснути «Перевірити статус заявки»; заповнити персональні дані та перевірити статус (за потреби натиснути «Відізвати та подати нову заявку»).

Пам’ятайте, рішення про надання допомоги та суму виплат приймають самі міжнародні організації. Пріоритетними залишаються незахищені верстви населення, що мають певні соціальні статуси (особа з інвалідністю, пенсіонер, одинока мати або батько, багатодітна сім’я тощо).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися