Топ правил вибору обручок від Укрзолото
Актуально

Топ правил вибору обручок від Укрзолото

14 грудня 2022, 17:28
0
0
Сподобалось?
0

Дорогоцінності вражають своїм різноманіттям форм, типів та дизайнів. В ювелірному магазині всі вироби розділені на категорії, що надзвичайно зручно для споживачів. Купити можна саме той аксесуар, який потрібно. І якщо одні коштовності мають тільки декоративне значення, то інші – це символи з сакральним значенням.

обручки

Саме такими знаками є каблучки на весілля. В гіпермаркеті  можна купити обручку в класичному чи сучасному стилі, оздоблену камінням чи абсолютно гладку, з гравіюванням чи ажурну. Саме тому стилісти Укрзолото рекомендують обирати прикраси разом, адже носити їх потрібно буде довгий час.

Правила вибору

Так як обручки – це демонстрація кохання, стилю та цінностей, то і обирати їх слід зважено та розсудливо. Для того, щоб вибір ідеальної моделі пройшов максимально просто майстри радять визначитися з:

  • Стилем. Насамперед слід визначитися: це будуть класичні, традиційні обручки чи аксесуари із дизайнерським штрихом. Доречно дати відповіді на питання: чи будуть схожими обручка і кільце на заручини, чи будуть два весільні вироби однаковими.
  • Типом металу. Купити обручку можна із золота, срібла і платини. Для створення гармонійного вигляду молодятам варто обирати вироби з однакового металу. Остаточне рішення стилісти радять приймати в залежності від смаку та вподобань наречених.
  • Наявністю каменю чи інструкції. Ще зовсім недавно майстри не могли запропонувати різноманіття дизайнів обручок. Це були тільки прикраси з абсолютно гладкою поверхнею. Вважалося, що саме такими повинні бути весільні знаки. Сучасна пропозиція вражає, а тому і забобони відходять на задній план. Сьогодні втілити в життя можна практично любе бажання, адже майстри створюють справжні шедеври.
  • Розміром. При виборі параметрів слід врахувати форму пальців. Не рекомендується нехтувати цими особливостями, так як невірно підібраний розмір має прямий вплив на зручність носіння та естетичність зовнішнього вигляду. Так на довгих і худощавих пальцях недоречно виглядають широкі моделі із великим каменем. А от для великої руки цей дизайн є ідеальним варіантом.
обручки купити

Після того, як у молодих склалося приблизне бачення обручок, стилісти ukrzoloto радять зайнятися пошуком конкретної моделі. Не варто мед лити із рішенням, адже навіть онлайн пошук неможливо здійснити швидко. На думку майстрів пошук ідеальних обручок може зайняти до декількох місяців.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися