Корвалмент: ліки при неврозах та тахікардії
Актуально

Корвалмент: ліки при неврозах та тахікардії

20 грудня 2022, 19:56
0
0
Сподобалось?
0

Сучасний ритм життя змушує людей постійно кудись поспішати, поспішати, робити багато справ одночасно, працювати по 12 і більше годин на добу. Надмірні навантаження:

  • викликають стреси;
  • перевантажують серцево-судинну систему;
  • негативно впливають на загальне самопочуття.

Щоб не ризикувати здоров'ям, слід налагодити режим праці та відпочинку, регулярно здійснювати прогулянки на природі, правильно харчуватися, позбутися шкідливих звичок. Однак це не завжди можливо, тому під рукою потрібно мати необхідну аптечку, де будуть ліки, що допомагають впоратися з поганим самопочуттям в екстрений момент.

Один із важливих лікарських препаратів, які мають бути у вашій аптечці — корвалмент https://zdravica.ua/drugs/korvalment, що випускається київським вітамінним заводом. Це недорогий, але ефективний засіб, який допоможе від функціональної тахікардії, при нападах неврозу, легких нападах ангіоневротичної стенокардії.

Склад препарату

Такий фармакологічний засіб можна придбати в інтернет-аптеці "Здравиця" за низькою ціною. До складу лікарського засобу входить ментоловий розчин у ментиловому ефірі ізовалеріанової кислоти. Апарат абсолютно нешкідливий, він може використовуватися дорослими людьми при нападах, наприклад, того самого неврозу або при болях за грудиною. Лікарі рекомендують покласти таблетку або капсулу лікарського засобу під язик і почекати, поки вона розчиниться. Лікувальний ефект настає приблизно через 5-7 хвилин. Напади відступають, людина відчуває полегшення.

Коли застосовувати не варто

Як і в багатьох інших лікарських засобів, у корвалменту існують протипоказання до застосування. Лікарі не радять використовувати такий засіб, коли у пацієнта трапився інфаркт міокарда. Тобто прийом заборонено саме у гострому періоді захворювання. При підвищеному тиску, інсультах, гострому порушенні мозкового кровообігу корвалмент не показаний. За таких станів треба терміново звертатися до лікаря.

Обмеження за віком

Лікарський засіб можна використовувати для дітей, починаючи з 6-річного віку, але не раніше. Доза прийому препарату 3 капсули на добу.

Чи потрібний рецепт для придбання?

Це безрецептурний лікарський засіб, який завжди можна придбати в аптеці. При нападах у дорослих показаний прийом до 6 капсул або таблеток на добу. Про можливість одночасного прийому цього лікарського засобу та інших фармакологічних препаратів потрібно дізнаватися у вашого лікаря.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися