Плюси та мінуси шафи-купе
Актуально

Плюси та мінуси шафи-купе

25 грудня 2022, 17:47
0
0
Сподобалось?
0

Шафи є найбільш функціональними меблями з категорії виробів, призначених для зберігання речей у схованому вигляді. Це габаритна конструкція з кількома внутрішніми відділеннями та ящиками, що має певний дизайн та зовнішнє виконання. Шафа-купе сьогодні є найбільш популярною, оскільки конструкція дверей забезпечує високу ергономіку в приміщенні. Це чудове рішення для невеликих приміщень будь-якого типу, включаючи житлові кімнати та офісну зону.

Особливості конструкції

Шафа-купе є різновидом звичайної шафи, головна особливість якої полягає в наявності купейних дверей. Це дверна система, за якої дверцята відкривають доступ до внутрішньої зони шляхом розсування вбік (в спеціальні ніші).

Завдяки такому принципу суттєво економиться площа навколо фасадної частини, адже немає потреби забезпечувати додатковий простір, зазвичай необхідний для відкриття розпашних дверцят.

При цьому купейні конструкції чудово виглядають та гарантують вичерпний функціонал, взагалі нічим не поступаючись звичайний моделям. В цьому можна переконатись, завітавши на ресурс https://fayni-mebli.com/ua/sliding-door-wardrobes.html, де є можливість купити шафу-купе будь-яких характеристик та дизайну.

Переваги шафи-купе

Як вже було з’ясовано, головна перевага купейної конструкції полягає в підвищеній ергономіці. Під час відкриття шафа не потребує більшого місця, ніж вона займає в закритому вигляді. Крім цього, такі меблі забезпечують:

  • велику місткість – за внутрішнім корисним облаштуванням шафа-купе нічим не поступається стандартним рішенням (верхні та нижні полички, ящики та зона для вішалок – все це наявне в будь-якій моделі);
  • чудовий дизайн – купейні шафи мають класний дизайн, зазвичай вони виглядають надзвичайно стильно та більш сучасно, якщо порівнювати їх зі звичайними розпашними конструкціями;
  • варіативність моделей – вітчизняний ринок пропонує чудовий вибір шаф-купе різних параметрів і характеристик, наскільки великим є асортимент можна подивитися за посиланням вище.

Крім того, відзначимо помірну вартість купейних шаф. Справді, особливості дверної конструкції взагалі ніяк не позначаються на кінцевій ціні. Варіативність моделей означає також цінову гнучкість. Завжди є можливість вибрати меблі відповідно до можливостей гаманця.

Недоліки шафи-купе

Фактично у даної товарної групи немає виражених недоліків. Слід лише зазначити, що для запобігання зносу дверного механізму слід встановлювати шафу-купе на рівну поверхню, аби дверцята не хилилися постійно в бік (це може вкоротити термін їх служби).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися