Подарунки на День народження: який презент обрати мамі
Актуально

Подарунки на День народження: який презент обрати мамі

4 квітня 2023, 11:47
0
0
Сподобалось?
0

Мама для багатьох найдорожча та найближча людина, яка свого часу вклала у виховання дітей час та зусилля, терпіння. Плануючи привітати маму з Днем народження, донька чи син ретельно підбирають подарунок, щоб порадувати близьку людину приємним та корисним презентом. Гідних ідей багато, важливо визначитися з тим, що краще всього придбати чи виготовити. Якщо вникають труднощі з вибором подарунку, варто продумати всі нюанси його купівлі: врахувати актуальність презенту та його індивідуальність, вік та захоплення рідної людини. Своїм подарунком важливо проявити турботу.

Оригінальні та класичні подарунки: актуальні презенти для мами

Обов’язковим елементом привітання є букет квітів. Його вже можна доповнити гарним та корисним подарунком, підібраним в залежності від потреб мами та її побажань.

  • Товари для творчості та відпочинку. Це можуть бути настільні ігри, оригінальні календарі, картини за номерами, пазли, іменний посуд та блокноти, фотоальбоми, декоративні подушки.  Великий асортимент таких виробів в https://orner.com.ua/category/podarok-na-den-rozhdeniya/filter/komu/mame.
  • Товари для хобі. Простіше всього обрати подарунок, якщо в людини є якесь захоплення. Так, мамі-кулінару можна подарувати оригінальний посуд чи техніку, аксесуари для приготування смаколиків або тематичний якісний фартух.
  • Речі для комфорту та здоров’я. Варіантів подарунку безліч – від аксесуарів та текстилю до косметики та якісного взуття. Серед популярних подарунків в цьому сегменті виділяють: речі для сну, палантини, набори рушників чи халати.
  • Набір косметики (декоративної чи доглядової), набір для манікюру. Підбираючи засоби, враховувати не тільки актуальність, але й безпеку обраного презенту.
  • Теплий плед чи ковдра – при виборі таких виробів звернути увагу на матеріали, з яких вони виготовлені, рівень зносостійкості, товщину виробу.
  • Подарунки, які значно полегшують роботу по дому. Це можуть бути: робот-пилосос, швабра чи праска з пароочисними функціями, оригінальна сковорідка для млинців, кавоварка чи блендер.
  • Товари для облаштування кухонного простору (для мам, які люблять готувати): соковитискачі чи якісний посуд, сушарки для фруктів та овочів, овочерізка, кухонні ваги чи спеціальний таймер.
  • Для мами, яка постійно підтримує привабливий стан своєї фігури: антицелюлітний масажер, коректор постави, абонемент в спортивний зал чи на заняття фітнесом.
  • Якщо мама любить подорожі чи активний відпочинок: компас, карта (як класичні, так і оригінальні варіанти), набір туристичного посуду, водонепроникні чохли для гаджетів.
  • Якщо мама захоплюється розведенням кімнатних рослин, в якості подарунку можна обрати: гарні флораріуми, екзотичні рослини, оригінальні горщики для кімнатних квітів, гарні підставки або ж інвентар для догляду за рослинами.
  • Для ділової мами: органайзер чи іменний блокнот, календар, портмоне чи якісний шкіряний гаманець, ключниця або футляр.
  • Якщо є бажання привітати її з Днем народження та презентувати подарунок, зроблений своїми руками, це може бути: торт чи їстівний букет (не тільки з солодощів, але й снеків, овочів чи фруктів), саморобні цукерки чи інша випічка, смачні вироби.

Якщо подарунок не був обраний або ж немає впевненості в тому, що він сподобається, варто розглянути варіант презенту в вигляді подарункового сертифікату. Головне – визначитися з тематикою подарунку та магазином, де мама сама зможе обрати актуальні товари. Це можуть бути сертифікати не тільки на товари, але й на відвідування майстер-класів, СПА-процедур, відвідування ярмарок чи дегустацій, на фотосесію, курси.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися