Аевіт: лікарські форми та користь для жінок
Актуально

Аевіт: лікарські форми та користь для жінок

6 травня 2023, 18:19
0
0
Сподобалось?
0

Аевіт — це комплексний препарат, що створено на основі вітамінів А та Е (ретинолу та токоферолу). Ці речовини є сильними антиоксидантами, що здатні стимулювати імунну систему. Ретинол гальмує старіння клітин та сприяє стимуляції метаболізму. Токоферол зберігає зорову здатність, зміцнює нігтьові пластини та волосяні фолікули, підвищує пружність шкіри. Тож поєднання цих вітамінів дуже корисно для жінок.

За допомогою розділу «Аптека Doc.ua» ви можете Аевіт купити Київ це чи будь-яке інше місто України. Спочатку слід знайти оптимальний варіант, що влаштує вас за ціною — за допомогою сервісу можна не тільки перевірити наявність препарату у конкретному закладі, але і зробити порівняння з іншими. Якщо у вас немає можливості забрати ліки та медичні товари самостійно, то замовлення може привезти кур’єр. Заощаджуйте час та гроші разом з розділом «Аптека Doc.ua».

Аевіт: лікарські форми

Вітамінний комплекс можна знайти у таких лікарських формах:

  • капсули;
  • мазь;
  • олівець для губ;
  • розчин для внутрішньом’язових ін’єкцій.

Найпоширеніша форма випуску — це капсули, вони призначаються для перорального прийому. У капсулі містяться ретинол та токоферол, розчинені у рослинній олії. Вміст капсул також можна використовувати під час приготування масок для волосся.

Позбутися зморшок та доглядати за шкірою допоможе мазь Аевіт, її слід наносити на обличчя, зону навколо очей, шию, руки. До складу засобу, крім основних компонентів, входять жирні кислоти, антисептичні речовини, витяжки рослин (малини, едельвейсу, розмарину). Є також спеціальна мазь для повік, до її складу входить чорничний екстракт.

Олівець для губ Аевіт на масляній основі містить екстракти персика та календули.

Розчин для внутрішньом’язових ін’єкцій містить лише основні компоненти, допоміжних речовин там немає.

Аевіт: користь для жінок

Цей комплекс вибирають жінки, що бажають поліпшити стан шкіри, нігтів, волосся. Особливо корисні ці вітаміни для жінок при надії (у другому та третьому триместрах) та під час лактації. Аевіт допомагає швидше відновитися після виношування дитини та пологів. Також цей препарат підтримує баланс жіночих статевих гормонів, його часто призначають при мастопатії, безплідді, дисменореї.


Аевіт — дуже дієвий комплексний препарат, тож треба знати, як краще споживати вітаміни, та уникати самолікування, щоб не нашкодити організму.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися