Актуально

Скасовано пільги генералам і державним радникам юстиції

4 серпня 2014, 21:36
0
1
Сподобалось?
1

 

Президент України Петро Порошенко почав наводити лад з пільговиками. Найперше вирішив обмежити в «дотаціях» генералів армії та державних радників юстиції.

Так Порошенко скасував низку пільг для тих, хто звільнений за вислугою строку, повідомляє прес-служба глави держави. Тож втрачають чинність раніше прийняті укази, які дозволяли генералам армії чи внутрішньої служби, а також державним радникам юстиції у випадку звільнення за вислугою строку служби мати можливість призначення на посаду радника Міністерства оборони, Міністерства внутрішніх справ або іншого військового формування, а державного радника юстиції - на посаду радника Генпрокуратури.

Крім того, їх позбавлено права мати помічника, а також відмовлено в грошовому, автотранспортному, медичному та інших видах обслуговування. Раніше їм ще оплачувалося 50% вартості користування житлом, комунальними послугами та телефоном, а також вони мали право щорічного безкоштовного санаторно-курортного лікування з відшкодуванням вартості проїзду в межах України.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися