Мати замкнула дітей у квартирі на 5 днів — від голоду старші вже не могли рухатися, а менша впала у кому
Кримінал

Мати замкнула дітей у квартирі на 5 днів — від голоду старші вже не могли рухатися, а менша впала у кому

17 жовтня 2014, 17:51
0
0
Сподобалось?
0

У Дніпродзержинську за крок від голодної смерті опинилися троє маленьких дітей, яких на п'ять днів покинула в квартирі їхня мати. Їх врятувала пильність сусідів, яких і раніше насторожувала поведінка 23-річної матері. Коли малечу знайшли у замкненій квартирі, трирічний хлопчик та чотирирічна дівчинка від виснаження не могли рухатися, а їхня півторарічна сестричка від голоду впала у кому.

Про це повідомляє ТСН.

З'ясувалося, що мати зачинила їх у квартирі і зникла. У дніпропетровську реанімацію півторарічну Лізу привезли у комі, зневоднену, з температурою тіла 34 градуси. Медики кажуть, що вона зовсім не їла і не пила щонайменше три-чотири доби, але і до цього дитину систематично недогодовували. Її трирічний братик Дмитрик взагалі перші дні від виснаження не міг ні ходити, ні говорити. Лікарі кажуть, що його доводиться годувати як немовля, кожні три-чотири години, бо організм не здатний засвоїти обсяг їжі, необхідної для його віку. Серйозні проблеми зі здоров'ям і в чотирирічної Даші - наразі дівчинку готують до операції. Тим часом, у міліції кажуть, що 23-річній горе-матері оголошено підозру не тільки у невиконанні батьківських обов'язків, а й у залишенні дітей у небезпеці. Це не тільки позбавлення батьківських прав, а ще й реальне ув'язнення до п'яти років.
- Вона пояснила, що не була вдома два дні, начебто ходила до знайомих позичати гроші і ... загубилася, - розповіла начальник міського сектору кримінальної міліції у справах дітей Христина Кулик. Нині жінка під домашнім арештом, говорити про своїх дітей вона не хоче. Своєю чергою, медики дуже просять небайдужих людей про допомогу. Дітям потрібні теплі речі, іграшки і спеціальні поживні суміші, на які у лікарняному бюджеті грошей не передбачено.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися