Ліфтового грабіжника луцька міліція зловила на Рівненщині
Кримінал

Ліфтового грабіжника луцька міліція зловила на Рівненщині

18 грудня 2014, 16:14
0
0
Сподобалось?
0

25-річна лучанка, прямуючи в гості до батьків, пережила чимало неприємних миттєвостей. У під'їзді будинку разом із нею у ліфт зайшов чоловік. Коли вони почали підійматися вгору, «попутник» натиснув кнопку «стоп». Після цього, погрожуючи ножем, забрав у дівчини мобільний телефон і золоті прикраси. Загалом збитки потерпіла оцінила у майже вісім тисяч гривень.

Пошук нападника привів правоохоронців на Рівненщину, де зловмисник намагався пересидіти. Викрадені речі правоохоронці вилучили, а відтак повернуть власниці, інформують у СЗГ УМВС України у Волинській області.

- Розбійником виявився 44-річний лучанин, - розповів начальник Луцького МВ УМВС України у Волинській області Ігор Муковоз. - Слід відзначити, що зловмисник у листопаді звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння аналогічного злочину. Затриманому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до десяти років позбавлення волі. Відносно підозрюваного обрано міру запобіжного заходу у вигляді арешту.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися