У Луцьку за хабар затримали доцента університету
Кримінал

У Луцьку за хабар затримали доцента університету

22 грудня 2014, 12:44
1
0
Сподобалось?
0

У ході проведення негласних розшукових дій працівники сектору ДСБЕЗ Луцького МВ спільно із колегами з обласного управління міліції задокументували злочинну діяльність доцента одного з волинських вузів.

- Викладач вимагав та отримав неправомірну вигоду за сприяння в успішній здачі іспитів та захисті курсових робіт, - повідомив начальник УДСБЕЗ УМВС України у Волинській області Владислав Кривенда. - Затримали зловмисника «на гарячому» при отриманні близько 3000 гривень.

Зафіксовано 15 фактів вимагання та отримання неправомірної вигоди на загальну суму більше десяти тисяч гривень цим викладачем. Встановлюють й інші, повідомили в УМВС України у Волинській області.

Досудове розслідування здійснює слідчий відділ Луцького МВ УМВС України у Волинській області. Вирішується питання про повідомлення викладачу підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Юрій К
    Юрій К

    чому не написали прізвище, ім"я доцента, може, і у мене він вимагав грн за курсову?

    29 грудня 2014, 19:42
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися