На Хмельниччині чоловік з ревнощів забив до смерті дружину і ледь не повісився сам
Кримінал

На Хмельниччині чоловік з ревнощів забив до смерті дружину і ледь не повісився сам

6 січня 2015, 11:08
0
0
Сподобалось?
0

Трагедія сталася в одному із сіл Славутського району. Того вечора ніщо не віщувало біди. Подружжя разом з трьома дітьми відпочивало вдома. Але за декілька днів до того 25-річна жінка серйозно посварилася зі своєю мамою, а тут вирішила попросити пробачення та примиритися, тож зібралася і вирушила в сусіднє село, розташоване не так близько - за 3 кілометри.

Порозмовлявши з дочкою, матір наполягла, щоб та верталася додому, адже там чекають маленькі діти. Та погодилась і знову зібралася в дорогу, але додому так і не дійшла, а зустрілася з друзями та залишилася в гучній компанії.

А тим часом 30-річний чоловік не знаходив собі вдома місця. Врешті-решт він зібрався і пішов у село. Зайшов і в той будинок, де відпочивала компанія, та, як сам стверджує, побачив дружину в обіймах іншого. У нападі ревнощів почав бити жінку. Кров була повсюди... Експерти діагностували у неї закриту черепно-мозкову травму та перелом черепа.

Коли бідолашна втратила свідомість, ревнивець побіг додому, взяв підводу з кіньми та повернувся на місце злочину, аби забрати дружинну. Бездиханне тіло привіз додому та поклав у ліжко, ще й ковдрою прикрив, дарма що потерпіла була вся в крові. А потім на ту ж підводу посадив дітей і завіз до тещі. Попрощався з усіма та, схопивши мотузку, побіг до лісу з наміром вкоротити собі віку, але, очевидно, передумав. Отямившись, чоловік повернувся в село і заховався в одному із будинків.

Тим часом тіло жінки виявили односельці, сільський голова зателефонував до міліції, і почалися пошуки злочинця. Спочатку правоохоронці шукали зловмисника по слідах у лісі, а потім, з'ясувавши, де він може переховуватись, затримали його.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися