За допомогу волинянин розплатився зі знайомим двома пострілами
Кримінал

За допомогу волинянин розплатився зі знайомим двома пострілами

13 січня 2015, 17:16
0
0
Сподобалось?
0

До чергової частини Старовижівського РВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення від чергового лікаря центральної районної лікарні про те, що до них із вогнепальним пораненням обох ніг доставлений чоловік.

У ході досудового розслідування правоохоронці з'ясували, що постраждалий зголосився допомогти знайомому. Того потрібно було підвезти у сусіднє село. Поверталися назад після півночі, і між чоловіками виникла суперечка. Вийшовши із автомобіля, вони почали з'ясовувати між собою стосунки. Зловмисник несподівано дістав травматичний пістолет і двічі вистрілив у ноги знайомому.

Старовижівський районний суд Волинської області визнав підсудного винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, та присудив п'ять років позбавлення волі. Окрім того, зобов'язав стягнути у дохід держави більше семи тисяч гривень, а на користь потерпілого відшкодувати майнову і моральну шкоду в сумі шістдесят п'ять тисяч гривень.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися