Нові затримання у столичній міліції — затримали кришувальників столичної секс-індустрії
Кримінал

Нові затримання у столичній міліції — затримали кришувальників столичної секс-індустрії

3 квітня 2015, 22:02
0
0
Сподобалось?
0

У Києві затримали офіцерів міліції, які нажили чималі статки з проституції, кришуючи від «наїзду» борделі, займаючись організацією сутенерства, координуючи систему інтернет-сайтів з надання платних інтим-послуг.

Як повідомив міністр МВС Арсен Аваков, служба внутрішньої безпеки відомства повністю викрита злочинна схему, яку організували співробітники департаменту ДБЗТЛ (Департамент боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми) у Києві.

«Оперативна розробка СБ цих брудних міліціонерів велася близько трьох місяців. Задокументовано десятки учасників, сутенерів, «клієнтів». Обсяг щомісячних "доходів від повій" для керівництва київського управління УБЗТЛ оцінюється оперативниками близько 350 000$», - поінформував Аваков.

Вилучені докази, гроші, книги обліку, електронні та інтернет файли, свідчення сутенерів і власників притонів - повністю викривають всіх учасників злочинної схеми. Затримано заступника начальника відділу по місту Києву – підполковника Дмитра Ольховика. Заступник Київського УБТЗЛ підполковника Слюсар оголошений у розшук. Затримані і дають свідчення ще 4 учасники групи. Більш ніж до 30 учасникам схеми застосовані різні ступені слідчо-адміністративних процедур з боку СБ, слідства, прокуратури.

Арсен Аваков звільнив з посади начальника департаменту (ДБТЗЛ) міністерства Андрієнка – свідчення в рамках кримінальної справи стосовно нього перевіряються. Наказом міністра також звільнено з посади й начальника Київського міського управління УБТЗЛ Ярослава Жука – міру реагування щодо нього в рамках розслідування оберуть слідчі.

У офіцерів Жука та Слюсара також виявили елітні дворівневі квартири в Ірпіні під Києвом – вартістю по 120 тисяч доларів кожна.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися