У Луцьку п’яний суддя їздив з виключеними фарами і протаранив авто колишнього міліціонера
Кримінал

У Луцьку п’яний суддя їздив з виключеними фарами і протаранив авто колишнього міліціонера

5 квітня 2015, 22:26
0
0
Сподобалось?
0

Минулої ночі група швидкого реагування «Самооборони Волині» затримала нетверезого суддю, який спричинив ДТП. Про це розповів один з керівників волинських самооборонців Богдан Климчук.

«П'яний суддя Петро С. на джипі «Гранд Черокі» з вимкненими фарами в'їхав в авто колишнього міліціонера, причому збоку біля нього сидів родич, за неперевіреною інформацією працівник СБУ. Не вистачало тільки прокурорів, але вони прибули на місце події оперативно. Цікаво, що «Cамообороні» довелось захищати працівників автоінспекції від нападок п'яних друзів судді», - написав Климчук.

Як з’ясували активісти, за кермом джипа був суддя Господарського суду волинської області Петро Слободян.

Як розповідають самооборонівці, на місці інциденту відбувалися «розборки». Двоє невідомих чоловіків намагалися перешкодити працівникам ДАІ, які затримували Слободяна. Активісти кажуть, що й ці чоловіки були не дуже тверезі. Члени групи швидкого реагування допомогли у затриманні: відтіснили осіб, які перешкоджали співробітникам ДАІ. Після цього суддю у машині ГШР доправили у міськвідділ ДАІ. Вже там Слободян пред’явив посвідчення судді. ДАІшники у свою чергу викликали на місце чергового прокуратури.

Потім постраждалі, працівники прокуратури, даішники, самооборонівці та суддя поїхали на експертизу в наркодиспансер. Там суддя Слободян нібито зізнався, що 3 квітня таки вживав алкоголь. Однак після цього він відмовився від своїх слів. На запитання лікаря про те, чи він на щось жаліється, той відповів ствердно та попросив присутніх вийти, щоб поговорити із лікарем тет-а-тет. Після такої розмови Слободян відмовився від експертизи на вміст алкоголю.

https://www.youtube.com/watch?v=x9SRPINfKE8

https://www.youtube.com/watch?v=nkm0flBmWRA


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися