На Волині засудили школяра, який вбив і намагався спалити тіло пенсіонерки
Кримінал

На Волині засудили школяра, який вбив і намагався спалити тіло пенсіонерки

18 квітня 2015, 13:42
0
0
Сподобалось?
0

Коли в одному з сіл на Ратнівщині поблизу власної хати виявили тіло 78-річної пенсіонерки, то і односельці, і, спершу, правоохоронці, готові були списати це на нещасний випадок. Бабцю знайшли у купі спаленого опалого листя. Спершу припустили, що старенькій стало погано, і вона сама впала у вогонь. Перші результати судмедекспертизи теж не показали нічого особливого дивного. Єдине, що виявили фахівці, так це незначну тріщину в основі черепа, але таку травму пенсіонерка могла отримати й під час падіння і удару об який-небудь твердий предмет. Але досвід підказував правоохоронцям, що тут не все чисто. Зрештою затримали 16-річного десятикласника, який у цей же момент проходив підозрюваним по іншому кримінальному провадженню й знаходився під домашнім арештом. Бабцю ж хлопець пограбував. Оглушив її, вдаривши по потилиці поліном. Тоді вигріб з хати гроші, які старенька збирала собі на смерть – всього 16 тисяч гривень. Побачивши, що його жертва не подає ознак життя, притягнув стареньку до купи з листям і підпалив її.

Як вдалося встановити міліціонерам, малолітній убивця обміняв гривні на долари і придбав собі автомобіль «Таврія» та недешевий мобільний телефон.

Як повідомили у прес-службі УМВС України у Волинській області, Ратнівський районний суд Волинської області визнав парубка винним і призначив остаточне покарання – 13 років позбавлення волі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися