На Одещині військові намагалися вкрасти канадську гуманітарну допомогу?
Кримінал

На Одещині військові намагалися вкрасти канадську гуманітарну допомогу?

8 травня 2015, 10:52
1
0
Сподобалось?
0

На блокпосту Кошари на Одещині бійці спецбатальйону міліції «Шторм» затримали військову вантажівку з нібито «списаним» військовим майном, яке виявилося зовсім новим.

«Військові розповіли, що везуть всякий непотріб нібито із зони АТО в свою частину, але на питання «звідки» почали плутатися. Дорожній лист був заповнений на вимогу, а військові за 10 хвилин повідали 10 різних історій. Все це викликало підозру, і військових змусили опустити бічну заслінку. При огляді були виявлені коробки з новим обмундируванням і канадськими берцями з бирками. Вранці приїхав командир частини і почав говорити про те, що це все старі ганчірки на списання. Так як військова інспекція приїхати не схотіла, було прийнято рішення передати їх в СБУ », - розповіли «Думській» «штормівці».

Мова йде про військовослужбовців 28 ОМБР з Одещини. Як написав у «Фейсбук» волонтер Юрій Бірюков, в автівці були речі з канадської гуманітарної допомоги для українського війська. Уряд Канади передав її Україні взимку. Після цього волонтери розподілили її між частинами, які виконували завдання на передовій.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Vladi
    Vladi

    Коли вже повистрілють зрадників в війську і іншу нечисть ....

    8 травня 2015, 11:46
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися