Намагалися підірвати наряд Луцького прикордонного загону
Кримінал

Намагалися підірвати наряд Луцького прикордонного загону

3 червня 2015, 11:01
0
0
Сподобалось?
0

Учора співробітники Луцького прикордонного загону отримали інформацію, що на ділянці відділу «Березове» на Рівненщині невідомі особи намагаються продати місцевим мешканцям боєприпаси.

Прикордонники, залучивши працівників МВС, висунулися на пошуки невідомих. За деякий час на околиці села Залав’я правоохоронці для перевірки документів зупинили два позашляховики, в яких перебувало по 4 особи. Під час перевірки однієї із автівок власник транспортного засобу почав висловлювати невдоволення діями прикордонного наряду та відмовився представити для огляду багажне відділення. Розуміючи, що прикордонники автомобіль все ж таки оглянуть, він кинув під ноги військовослужбовцям гранату РГД-5, яка, на щастя, не розірвалася.

Здійснивши попереджувальний постріл вгору та застосувавши засоби фізичного впливу, правоохоронці затримали всіх осіб, які перебували у транспортних засобах.

Автомобілі доправили до райвідділу міліції для поглибленої перевірки. У ході огляду в одному з них виявили мисливський карабін «Сайга», магазин, 7 патронів калібру 7,62 мм та вибуховий пакет.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися