На Луганщині затримали дезертира, який вбив молоде подружжя заради авто
Кримінал

На Луганщині затримали дезертира, який вбив молоде подружжя заради авто

20 червня 2015, 12:54
0
0
Сподобалось?
0

Голова Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль розповів про черговий страшний злочин української армії.

«Хотіли б, щоб українці знали: не всі їдуть на Донбас захищати Україну. Я постійно вимушений їздити і вибачатися перед родичами загиблих і покалічених через скоєні злочини. Хочу поїхати в місто Щастя і вибачитися перед батьками розстріляної молодої пари 1974 року народження», - написав він у «Фейсбук».

Чоловік і жінка виїхали з Щастя на автомобілі «Фольксваген Кадді» і додому не повернулися, пропали. На днях їх знайшли розстріляними в лісі неподалік Щастя. Автомобіль викрали і, почепивши номера з написом «АТО», на ньому роз’їжджав мешканець міста Яворів Львівської області Роман Єльнес, 1973 року народження. Саме він через машину і розстріляв подружжя.

«У місті Яворів усі думають, що він виїхав воювати, захищати Україну. А він скоїв злочин ще в серпні та навіть після вбивства записався в один із добровольчих батальйонів, але швидко звідти втік. А потім фактично як дезертир скоїв ще цілу купу злочинів. Так, він сьогодні затриманий, сидить у слідчому ізоляторі. Його будуть судити. Я б про це не писав, якби такий «герой» був один. Але їх із кожним разом стає все більше й більше, а в деяких випадках – їх цілі роти, а то й батальйони», - констатував Геннадій Москаль, натякаючи на ситуацію з ротою МВС «Торнадо».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися