На Волині агресивні молодики побили компанію мешканців Львівщини, які відзначали родинне свято
Кримінал

На Волині агресивні молодики побили компанію мешканців Львівщини, які відзначали родинне свято

29 липня 2015, 11:42
0
0
Сподобалось?
0

Сутичка відбулася у ніч проти неділі в готельно-розважальному комплексі «Три бобри» у селі Литовеж Іваничівського району, що на річці Буг неподалік Нововолинська. Нововолинський молодняк побив гостей зі Львівщини, які мирно відпочивали. Конфлікт виник на порожньому місці і стрімко переріс у масове побоїще, в якому взяли участь кількадесят чоловік.

Як повідомив «Нововолинську діловому» начальник Іваничівського РВ УМВС  Михайло Бобик, міліція з Іванич прибула на 31-й хвилині після повідомлення. Застали вже кінець побоїща. Відкрили кримінальне провадження за статтею «Хуліганство».
У бійці брали участь раніше засуджений молодик із Нововолинська та ще деякі особи, які відзначились на міському майдані 21 березня в сутичці з нацгвардійцями.
Про подробиці подій «Нововолинську діловому» розповіла одна з постраждалих – Галина з Червонограда.

– Моя сім'я і близька родина святкували мій день народження. Час від часу, коли мої гості виходили на вулицю пройтись, жінки й молоді хлопці, які також щось святкували на веранді, словесно чіплялися до них, вживаючи нецензурну лексику. Це повторювалося декілька разів, і моя навіть попередила мене, що краще на вулицю не виходити, бо там відпочивають хлопці неадекватні й агресивно налаштовані. Коли свято добігало кінця і ми стали збиратись, усе і почалось…

Мій швагро зайшов із вулиці, за ним влетів один молодик і копнув у голову, від чого той впав на землю. За молодиком влетіла жіночка, блондинка років 40-45. Мій чоловік кинувся розбороняти їх, я побігла забирати свою маму. У цей момент блондинка, вхопивши мене за волосся, кинула на підлогу, почала лупцювати. Це все відбувалось на очах моєї доньки. «Віддерти» мене від агресивної прибігла сестра – і, звичайно, ми відбивались. На цьому, ми думали, все закінчилось… наші мужчини випхали тих молодиків за двері.
Ми почали адміністратора просити, щоб викликала міліцію. 
Її реакція була дуже цікавою – вона тільки телефонувала до когось, наголошую – не у міліцію – і питала: «Що мені робити?». На наше прохання викликати охорону, міліцію і директора закладу не було ніякої реакції. Ми заблокували вхідні двері швабрами, бо адміністратор не закрив дверей ключем. На той час молодики з вулиці не розходились, а чекали «своїх». Викликавши міліцію зі своїх мобільних, ми чекали її 1 годину 30 хвилин.
У цей час за моїми гостями приїхало маршрутне таксі. Ми вирішили відправити дітей і батьків додому, а самі дочекатись міліцію. До речі, виводили ми своїх близьких через чорний хід! Коли повертались від машини, почули страшний крик. Прибігши в зал, застали жахливу картину. Молодики, які вже увірвались усередину, розгромили весь бар. Вони були з битами і кастетами. Мої гості були всі в крові – це мужчини. А всі жінки, в тому числі офіціанти й адміністратор, утекли в підсобку. Бо коли ці обкурені молодики влітали, то кричали: «Вбивати всіх – ніхто живий щоб не вийшов!». Вони пішли, бо хтось крикнув, що міліція приїхала.

Правоохоронці так і казали: «Добре, що ви залишились живі, ми нічого не можемо їм зробити, вони в Нововолинську «рулять».

«Швидка» приїхала за дві години. Травми: три зламані носи, відкритий перелом пальця, на голові 15 швів, на лобі 8 швів. У лікарню поїхало троє моїх гостей. За місцем проживання звернулось іще четверо, про що є відповідні довідки.

Протоколи склали волинські міліціонери. А на другий день ми звернулись у Червонограді і в місцеву лікарню, і до адвоката, – розповіла пані Галина.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися