На Волині повідомили про замінування відділення «ПриватБанку»
Кримінал

На Волині повідомили про замінування відділення «ПриватБанку»

16 вересня 2015, 15:42
0
0
Сподобалось?
0

Повідомлення про закладення вибухівки в одному з банківських відділень «ПриватБанку» у Камені-Каширському надійшло у чергову частину тутешнього райвідділу міліції сьогодні близько дев’ятої ранку. На місце події миттєво вирушили слідчо-оперативна група райвідділу, експерти-вибухотехніки та кінологи, керівництво обласного управління міліції.

– Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці насамперед провели евакуацію працівників установи, оточили територію та перекрили дорожній рух, аби таким чином убезпечити громадян, – розповів начальник Камінь-Каширського РВ УМВС України у Волинській області Валентин Чих.

Як повідомили у прес-службі волинської міліції, під час перевірки приміщення вибухових предметів виявлено не було. Нині тривають заходи щодо встановлення особи «мінера».

Відомості про даний факт належним чином зареєстровано, розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Санкцією статті передбачено покарання до восьми років позбавлення волі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися