Дорогою з Полтавщини на Волинь зник вантаж на мільйон гривень — постаралася шахрайка з «ЛНР»
Кримінал

Дорогою з Полтавщини на Волинь зник вантаж на мільйон гривень — постаралася шахрайка з «ЛНР»

5 грудня 2015, 09:03
0
1
Сподобалось?
1

На Полтавщині правоохоронці затримали шахрайку з «ЛНР», яка тимчасово мешкає на Харківщині. Вона, видаючи себе за підприємця, що надає послуги у сфері вантажних перевезень, через мережу Інтернет уклала договір з однією з місцевих фірм на перевезення товарів з Полтавщини до Волині. Після отримання товару майже на мільйон гривень, вантажівка виїхала з Полтави, але до місця призначення так і не прибула. Керівник підприємства зрозумів, що його ошукали.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Полтавській області.

Підозрювану затримали. Під час обшуку за місцем тимчасового проживання підозрюваної, поліцейські виявили декілька підроблених паспортів зі зміненою зовнішністю та прізвищами, а також комп’ютерну техніку, печатки та документацію, які жінка використовувала для скоєння правопорушень. Відповідно до зазначеної у вилучених документах інформації, місцями її постійного проживання вказані адреси, що розташовані на території так званої «ЛНР».

33-річну спритницю раніше уже притягували до відповідальності і теж за шахрайства. Правоохоронці припускають, що епізод з доставкою товару з Полтави на Волинь не єдиний у її найновішій біографії.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися