Кримінал

Депутата Рівненської облради побили у Корці

30 травня 2016, 20:05
0
0
Сподобалось?
0

34-річного депутата Рівненської обласної ради Андрія Сайчука побили у Корці. Це сталося 28 травня.

Зі слів депутата, він помітив, як на проїжджій частині вул. Коновальця у Корці між двома водіями зав’язалася бійка. Він вирішив втрутитися, натомість отримав удар в голову.
Як повідомила начальник відділу комунікації ГУНП в Рівненській області, слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, учасників конфлікту не застала.

- Депутата поліцейські знайшли за місцем проживання. Він розповів про подію та викликав карету швидкої медичної допомоги. Лікарі у нього діагностували закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку. Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України. Всіх учасників події працівники Корецького відділення поліції встановили. Під час їх допиту слідчі з’ясували, що водій автомобіля «Volkswagen Т4», виїжджаючи з ринку, не надав переваги в русі автомобілю «ВАЗ 2102». Між водіями виник словесний конфлікт, який переріс у шарпанину. В цей час у скандал втрутився депутат, який  отримав тілесні ушкодження від водія легковика.Наразі проводяться впізнання та слідчий експеримент, - зазначила Інна Березовська.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися