На Кореччині п’яний водій збив пішохода і втік
Кримінал

На Кореччині п’яний водій збив пішохода і втік

6 червня 2016, 15:40
0
0
Сподобалось?
0

52-річний мешканець села Великі Межиричі, що у Корецькому районі загинув під колесами авто на місці аварії. Про те, що невідомий водій збив пішохода у поліцію повідомив 23-річний місцевий житель.

Як повідомила начальник ГУ НП України в Рівненській області Інна Березовська, правоохоронці встановили, що 23-річний житель села Великі МежиричіКорецького  району, керуючи автомобілем «ГАЗ 31105», наїхав на 52-річного місцевого жителя, який ішов по дорозі.

- Після цього винуватець ДТП, залишивши автомобіль на центральній вулиці села, пішов додому спати. Згідно з довідкою медичного освідчення рівень алкоголю у крові водія становив 2,5 проміле, що в дванадцять разів перевищує норму. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Згідно із санкцією статті йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого, - зазначила Інна Березовська.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися