Рівненському журналісту та депутату підпалили авто
Кримінал

Рівненському журналісту та депутату підпалили авто

20 липня 2016, 11:19
0
0
Сподобалось?
0

Журналісту та депутату Рівненської міської ради Олександру Курсику підпали авто на подвір’ї біля багатоповерхівки на вулиці Відінська в обласному центрі.

19 липня, близько четвертої ранку він прокинувся від того, що спрацювала сигналізація на його авто. Крізь вікно журналіст побачив охоплений полум’ям свій «Opel Vectra», якого напередодні ввечері припаркував біля будинку. Про подію негайно повідомив рятувальників та правоохоронців.

Працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій пожежу загасили. За попередньою інформацією, причиною загоряння є підпал. Вогнем пошкоджено моторний відсік та капот автомобіля.

Потерпілий пов’язує цю подію зі своєю професійною діяльністю. Він уже багато років працює у сфері журналістики, є власником одного з інтернет-видань, директором місцевого телеканалу та донедавна тривалий час був власним кореспондентом одного з центральних телеканалів. Також чоловік є депутатом Рівненської міської ради.

За фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу вирішується питання про відкриття кримінального провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися