Відмовила в інтимі: підліток зізнався в убивстві 14-річної дівчини на Одещині
Кримінал

Відмовила в інтимі: підліток зізнався в убивстві 14-річної дівчини на Одещині

4 листопада 2019, 14:53
0
0
Сподобалось?
0

Підозрюваний у вбивстві 14-річної школярки Дар'ї Дробот, тіло якої було знайдено 3 листопада в лісосмузі в Лиманському районі Одеської області, намагався її зґвалтувати.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на брифінгу заявив начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області Олег Бех. За його словами, підозрюваного затримали вчора ввечері. 

На момент затримання він перебував у стані наркотичного сп'яніння, через що протягом кількох годин допитати його було неможливо. Як зазначив Бех, убиту знайшли напівоголеною (без нижньої частини одягу). 

15-річний затриманий визнав, що запропонував їй статевий контакт, а коли дівчинка відмовила - жорстоко побив її, а потім задушив. На голові загиблої виявили численні травми, отримані внаслідок ударів. 

За словами Беха, підозрюваний числився в одному з ПТУ, характеризується негативно. Зокрема, його двічі затримували за грабіж. На момент скоєння вбивства перебував на умовному терміні покарання.

За словами начальника обласного главку, підозрюваний забрав закривавлений телефон Дробот і приніс його до знайомих. 

Хлопець пояснив їм, що кров з'явилась внаслідок його бійки з невідомим. Телефон здали в ломбард, а на отримані гроші зловмисник придбав наркотики. Телефон загиблої правоохоронці вилучили в ломбарді. 

Як повідомив Бех, компанія, в якій спочатку гуляли двоє неповнолітніх (убита і підозрюваний), складалась приблизно з 30 осіб віком 15-16 років. Встановлено, що підлітки вживали спиртні напої. 

15-річного зловмисника затримали в порядку статті 208 КПК України. Кримінальне провадження відкрито п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) ККУ.





Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися