На Закарпатті чоловік зґвалтував 17-річну подругу своєї доньки
Кримінал

На Закарпатті чоловік зґвалтував 17-річну подругу своєї доньки

1 березня 2020, 20:33
0
0
Сподобалось?
0

1 березня вночі 17-річна дівчина подзвонила у поліцію і повідомила, що її зґвалтував 40-річний чоловік у його ж помешканні. Інцидент стався у селі Олександрівка Хустського району на Закарпатті.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуку повідомив правозахисник Роман Келемен. За його словами, дівчина була в гостях на запрошення доньки кривдника, з якою навчається у коледжі Хуста.

"Вони святкували день народження подруги, розпивали алкогольні напої разом із ним. Після того, як вона пішла спати в іншу кімнату, до неї пізно вночі зайшов чоловік і проти її волі зґвалтував", – написав він.

Келемен зауважив, що потерпіла неповнолітня, яка до того ж є напівсиротою. Правоохоронці вже затримали підозрюваного, який підтвердив, що вступив із дівчиною у сексуальний контакт проти її волі.

Як передає "Закарпаття онлайн", в ГУ Нацполіції області за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 152 Кримінального кодексу України (зґвалтування неповнолітньої особи).

Зловмисника ж у порядку ст. 208 КПК України помістили в ізолятор тимчасового тримання. Слідчі вже оголосили про підозру й готують клопотання до слідчого судді для обрання міри запобіжного заходу. Відомо, що сторона обвинувачення наполягатиме на триманні його під вартою.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися