На Харківщині чоловік розстріляв компанію відпочивальників із дітьми
Кримінал

На Харківщині чоловік розстріляв компанію відпочивальників із дітьми

28 червня 2020, 19:00
0
0
Сподобалось?
0

В селі Гусарівка Харківської області з лісу вийшов невідомий та скоїв кілька пострілів у бік компанії з десяти осіб, де були і діти. Люди відпочивали неподалік кар'єру. Внаслідок цього постраждали двоє чоловіків, один з яких помер, повідомляють у поліції.

Інцидент стався увечері 27 червня о 20:42. Попередньо відомо, що 53-річний стрілок перебував у стані алкогольного сп'яніння. 

Зловмисника поліція затримала на місці скоєння злочину. Поки не встановлено, з якої він стріляв зброї. Двох постраждалих із вогнепальними пораненнями ушпиталили до лікарні.

Медикам, на жаль, не вдалося врятувати 27-річного чоловіка. Від отриманих поранень він помер.

Як встановили поліцейські, 53-річний чоловік відкрив вогонь через відмову його підвезти. Про це повідомив прессекретар обласної прокуратури Дмитро Чубенко.

"Підозрюваний був п'яний і попросив відпочиваючих підвезти його на їхньому автомобілі. Коли компанія відмовилася, фігурант відкрив вогонь з пістолета Макарова", - розповів Чубенко.

Про стрільця відомо, що він раніше судимий місцевий житель. Йому вже повідомили про підозру в умисному вбивстві та замаху на вбивство. Завтра, 29 червня, в Барвінківському районному суді йому обиратимуть запобіжний захід.Чоловікові загрожує до 15 років за гратами або довічне позбавлення волі.





Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися