На Полтавщині розстріляли автомобіль із кримінальним авторитетом
Кримінал

На Полтавщині розстріляли автомобіль із кримінальним авторитетом

29 липня 2020, 19:55
0
0
Сподобалось?
0

У Полтавській області, поблизу міста Пирятин, виявили автомобіль «Мерседес» із простреленими вікнами, всередині якого знайшли тіло чоловіка.

Заступник начальника відділу комунікації поліції Полтавської області Роман Гришин попередньо повідомив, що особа загиблого встановлена.

«Близько 16 години на трасі «Київ-Харків» був знайдений автомобіль «Мерседес» із простреленими вікнами. В салоні автомобіля було виявлено тіло чоловіка. Попередньо, його особа встановлена – це уродженець Донецької області, 1985 року народження», – повідомили у пресслужбі.

У поліції додали, що наразі на місці події працює слідчо-оперативна група. Вирішують питання про відкриття кримінального провадження за статтею «Умисне вбивство».

Розстріляним в автомобілі Mercedes під Пирятином Полтавської області є Олександр Мазур. Він відомий у злочинному світі. Про це повідомляють у Telegram-каналі «Новина» з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

«За нашими джерелами у правоохоронних органах, убитим чоловіком в автомобілі на трасі Київ-Харків є особа, широко відома в злочинному світі. Йдеться про Олександра Мазура», – йдеться в повідомленні.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися