Не захотіла сексу: на Київщині підліток пояснив, чому вбив 12-річну дівчину
Кримінал

Не захотіла сексу: на Київщині підліток пояснив, чому вбив 12-річну дівчину

11 серпня 2020, 16:58
0
0
Сподобалось?
0

Неповнолітній хлопець зізнався у вбивстві 12-річної дівчини на Київщині.

Він задушив її ременем через те, що вона відмовила йому у сексі. Про це повідомляє УНН із посиланням на Facebook начальника ГУ поліції Київської області Андрія Нєбитова.

«Жахливий випадок у ніч на 10 серпня стався у місті Яготин. Під ранок стурбований чоловік заявив до Яготинської поліції про пропажу його 12-річної доньки Софії. Начебто, ввечері він їй дозволив гуляти до 3-ї години ночі, але вона до ранку вдома так і не з’явилась», – написав Нєбитов.

Слідчі встановили останні години дівчини і вийшли на 15-річного місцевого жителя, який останнім бачив Софію. Хлопець спочатку вигадував історії, намагався переконати поліцейських, що дівчина вночі поїхала на маршрутці в інше місто, але згодом показав, де залишив бездиханне тіло.

«Конфлікт стався на ґрунті сексуальних домагань з боку хлопця, і отримавши відмову, задушив дівчинку її ж ременем. Страшна трагедія, але вона страшніша тим, що її можна було цілковито попередити. Не можуть неповнолітні діти гуляти до 3-ї години ночі. Батьки повинні бути свідомі та відповідальні. Цього тата, ювенальні поліцейські притягнуть до адмінвідповідальності, яка передбачена законом, але це не поверне життя маленької дівчинки і не виправить долю цього хлопця, який, скоріш за все, не менше 10 років проведе за ґратами», – додав Нєбитов.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися