На Чернігівщині дружина забетонувала тіло вбитого чоловіка
Кримінал

На Чернігівщині дружина забетонувала тіло вбитого чоловіка

2 вересня 2020, 14:28
0
0
Сподобалось?
0

У Чернігівській області правоохоронці викрили жінку, яка, вбивши свого чоловіка з обрізу мисливської рушниці, намагалася переконати поліцію, що він зник безвісти.

Про начебто зникнення чоловіка 47-річна мешканка Сновського району заявила до поліції 27 серпня, повідомляють у поліції Чернігівської області.

З її слів, після сімейної сварки чоловік автомобілем поїхав з дому і не повернувся. Жінка стверджувала, що раніше чоловік вже пропадав з дому на кілька днів.

Через два дні кримінальна поліція виявила у лісі за селом замкнений легковик господаря. Всі цінні речі та документи були на місці.

У ході оперативно-розшукових заходів співробітники Сновського сектору кримінальної поліції та Управління карного розшуку Головного управління Нацполіції за участю поліграфолога встановили, що вбивство скоїла дружина потерпілого.

За словами начальника ГУНП в Чернігівській області Володимира Нідзельського, підозрювана зізналася, що під час сварки вистрілила в чоловіка з обрізу мисливської рушниці.

За попередньою інформацією, вона разом із сином сховала тіло в оглядовій ямі та забетонувала її. Обріз жінка закопала в сараї. Після чого син відігнав батькове авто в ліс. Наступного дня вона звернулася до поліції із заявою про зникнення чоловіка.

Поліцейські затримали жінку в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відкрили кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України (вбивство).

Нині тривають слідчі дії.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися