На Одещині чоловік розстріляв подружжя, щоб не віддавати борг
Кримінал

На Одещині чоловік розстріляв подружжя, щоб не віддавати борг

21 жовтня 2020, 15:50
0
0
Сподобалось?
0

Поліцейські перевірили особисті та партнерські зв'язки загиблих і вийшли на слід підозрюваного у вбивстві.

В Одеській області поліцейські затримали підозрюваного в подвійному вбивстві подружжя-підприємців. Чоловік убив сімейну пару з пістолета, щоб не повертати борг, повідомляє регіональне управління Нацполіції.

Відомо, що наприкінці травня за місцем проживання в селі Шабо Білгород-Дністровського району були виявлені скривавлені тіла 47-річного чоловіка і його 37-річної дружини. Убитий виявився підприємцем і займався прокатом водних катамаранів у Затоці.

Поліцейські перевірили його особисті і партнерські зв'язки і вийшли на слід підозрюваного у вбивстві. Як з'ясувалося, ще в 2018 році 51-річний односельчанин взяв у потерпілого в борг три водних велосипеди на суму 7 тисяч доларів. Аби не повертати борг, він вирішив позбутися кредитора.

З купленим заздалегідь пістолетом зловмисник вночі прийшов у двір чоловіка і застрелив господаря і його дружину.

«Поліцейські провели низку обшуків, під час яких вилучили не тільки речові докази причетності затриманого до подвійного вбивства (пістолет, з якого, відповідно до балістичної експертизи, були застрелені потерпілі, набої до нього, боргова розписка), але і гранату Ф-1 та близько 200 грамів пороху», – розповів начальник ГУНП в Одеській області Олег Бех.

Фігуранту справи повідомили про підозру за статтями про навмисне вбивство і незаконне поводження зі зброєю (ч.1 ч.2 ст.115, ч.1 ст.263 КК України). Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Чоловікові загрожує довічне позбавлення волі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися