Директор інтернату на Одещині вчиняв сексуальне насильство щодо 5-річних дітей
Кримінал

Директор інтернату на Одещині вчиняв сексуальне насильство щодо 5-річних дітей

20 грудня 2020, 11:31
0
0
Сподобалось?
0

У місті Ізмаїл, що на Одещині директору Ізмаїльського спеціалізованого будинку дитини повідомили про підозру у скоєнні сексуального насильства та розбещенні малолітніх дітей. Йдеться про трьох дівчаток віком від 5 до 7 років.

Про це  УНІАН повідомили в пресслужбі Одеської обласної прокуратури.

За версією слідства, директор дитбудинку з червня 2018 року по серпень 2020 року в денний і вечірній час доби систематично приводив до свого службового кабінету трьох малолітніх вихованок під приводом спільного проведення часу. Зокрема, під приводом перегляду мультиплікаційних фільмів, спільних ігор і частування солодощами.

Надалі керівник дитбудинку, використовуючи довіру, свій авторитет і вплив на малюків, їхнє залежне становище і нездатність чинити опір, неодноразово здійснював щодо них сексуальне насильство і розпусні дії, - повідомили в пресслужбі.

Як уточнили в регіональному управлінні Нацполіції, понад два роки 59-річний директор дитбудинку розбещував вихованців і здійснював сексуальне насильство, що завдавало їм у тому числі фізичного болю.

Чоловік запрошував дівчаток до свого кабінету і задовольняв свої сексуальні потреби шляхом демонстрації свого інтимного органу, дотиками ним до їхніх тіл і примусом до певних дій з боку дітей, - йдеться в повідомленні.

Як зазначили в поліції, зловмисник просив дітей нікому не розповідати про «ігри», пояснюючи, що це їхня таємниця, про яку ніхто не повинен знати.

Директору дитбудинку повідомили про підозру за фактом сексуального насильства та розбещення неповнолітніх. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі. Зараз слідчі клопочуть про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Про директора-збоченця ще влітку до поліції заявила працівниця інтернату.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися