У Дніпрі розстріляли чоловіка на очах у його дитини
Кримінал

У Дніпрі розстріляли чоловіка на очах у його дитини

24 квітня 2021, 20:36
0
-2
Сподобалось?
-2

Моторошне вбивство у стилі 1990-х сталося у Дніпрі на Соборній площі. Кадри з камери спостереження опубліковано на сайті Дніпро оперативний. На них видно, як чоловік посадив на заднє сидіння позашляховика дитину й сам сів на водійське місце. Коли авто почало рушати, з протилежного боку вулиці до нього перебіг невідомий і почав стріляти з пістолета. Водій, ймовірно намагаючись відвести загрозу від тих, хто був у машині, вибіг й почав тікати через проїжджу частину. Однак кулі наздогнали його на протилежному боці. Потім убивця підбіг до жертви, зробив контрольний постріл у лежачого й втік.

Водій вибіг з авто і перебіг на протилежний бік вулиці, де впав на рейки. За попередніми даними, вбитим виявився 42-річний житель Дніпра Анар Мамедов.

Його ЗМІ називають ватажком угрупування з Кривого Рогу «Мамедівські», до якого входять близько півсотні осіб. Про це пише Страна.

Видання Vgorode в своєму Telegram-каналі також опублікувало фото можливого кілера, якого засікла камера відеоспостереження, а також пістолет, з якого, ймовірно, був застрелений Анар Мамедов.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися