У Дніпрі банда поліцейських вибивала зізнання і вимагала хабарі
Кримінал

У Дніпрі банда поліцейських вибивала зізнання і вимагала хабарі

15 вересня 2021, 20:58
0
0
Сподобалось?
0

У Дніпрі відправили під слідство п'ятеро поліцейських, які вимагали хабарі і змушували місцевих мешканців зізнаватися в злочинах.

Про це повідомили в пресслужбі прокуратури в Дніпропетровській області.

Як з'ясувалося, злочинне угруповання організував місцевий поліцейський, який залучив до нього ще двох колег. Пізніше до банди приєдналися ще два правоохоронця.

У період з травня 2020 року по січень 2021 вони примушували громадян зізнаватися в скоєнні злочинів, здійснюючи на них фізичний і психологічний вплив. У той же час копи вимагали гроші вже за те, що не притягували людей, які зізналися в злочинах, до кримінальної відповідальності. За це вони отримали понад 60 тисяч гривень.

“За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури трьом оперуповноваженим одного з відділень поліції Дніпровського відділу поліції ГУНП в області повідомлено про підозру у вимаганні та отриманні неправомірної вигоди, а також перевищенні службових повноважень, вчинених за попередньою змовою групою осіб. Двом їх спільникам (колегам) інкримінується вчинення аналогічних злочинів”, — розповіли в пресслужбі прокуратури області.

Зараз вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися