Вивів співмешканку з автобуса і розстріляв, а потім вбив її дитину
Кримінал

Вивів співмешканку з автобуса і розстріляв, а потім вбив її дитину

26 грудня 2021, 16:44
0
-2
Сподобалось?
-2

Хмельницький міськрайонний суд визнав місцевого 42-річного чоловіка винним у вбивстві співмешканки та її дитини, а також довів провину за кількома іншими важкими статтями кримінального кодексу.

Про це повідомляє поліція Хмельницької області.

Події відбувалися у 2015-му. На початку року чоловік познайомився з потерпілою, вони почали жити разом. Та за деякий час стосунки між цивільним подружжям зіпсувалися. Одного дня дорогою до Києва чоловік запропонував жінці вийти з автобуса та прогулятися лісом. Коли вони опинилися наодинці подалі від траси, убивця застрелив співмешканку із заздалегідь заготовленої зброї. Тіло залишив на місці злочину, зброю заховав тут же.

Через два дні чоловік приїхав за донькою вбитої до бабусі. Під приводом поїздки на відпочинок забрав дитину із собою. Насправді ж завіз дитину на Хмельниччину, де разом зі своєю коханкою вбив. Через місяць на території колишнього Красилівського району виявили рештки тіла дитини.

Цікаво, що спершу оперативники вийшли на коханку вбивці. Вона зізналася, що удвох вони задушили дівчинку. Згодом столичні поліцейські розшукали і затримали й чоловіка.

У 2020 році за скоєне спільницю засудили до 10 років ув’язнення. А днями Хмельницький міськрайонний суд виніс вирок й убивці – він перебуватиме за гратами довічно.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися