Нардеп від «Слуги народу» похвалився зустріччю з російським чиновником на Херсонщині
Кримінал

Нардеп від «Слуги народу» похвалився зустріччю з російським чиновником на Херсонщині

9 червня 2022, 12:30
0
-2
Сподобалось?
-2

Народний депутат від президентської партії Олексій Ковальов, який виїхав на окуповану Херсонщину, зізнався на своїй сторінці у фейсбуці, що співпрацює з російськими загарбниками, і підтримав анексію регіону Росією.

«Учора був на дуже важливому для мене, та й для всіх фермерів у наших краях заході – перший заступник керівника адміністрації президента Російської Федерації Сергій Кирієнко зустрівся з фермерами Херсонської області. По-перше, було заявлено, що Росія тут всерйоз і назавжди! По-друге, на зустрічі ми озвучили всі наші запитання та побажання.

Планується повномасштабна інтеграція аграріїв Херсонщини в економічну модель Росії.

Гадаю, що скажу не лише про себе, але й про решту учасників зустрічі – люди вийшли з усвідомленням, що Росія нас чує і розуміє.

Крім аграрних питань обговорювали й статус Херсонської області – повторю, що Росія назавжди, і щонайтісніша інтеграція з Росією вже триває», – написав Ковальов.

Інформація про те, що нардеп від пропрезидентської фракції поїхав на окуповану територію аби продовжити ведення власного бізнесу, з’явилася ще у перший тиждень війни. Це не завадило Ковальову зберігати мандат нардепа до сьогоднішнього дня. Лише після останнього допису зрадника у «Фейсбуку» колеги нардепа по партії нарешті побачили у його діях колабораціонізм.

Також у ДБР повідомили про порушення кримінального провадження щодо Олексія Ковальова за співпрацю з окупаційними силами РФ на Херсонщині. Підконтрольні йому підприємства постачають харчову продукцію до Автономної Республіки Крим з подальшою реалізацією на території РФ, а також завозять на Херсонщину паливно-мастильні матеріали з окупованого Криму.

Депутат забезпечує розміщення особового складу окупаційних сил у приміщеннях підконтрольному йому санаторію, що розташований у місті Гола Пристань Херсонської області.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися