На Дніпропетровщині чоловік виготовляв дитячу порнографію: наймолодшій дитині було 2 роки
Кримінал

На Дніпропетровщині чоловік виготовляв дитячу порнографію: наймолодшій дитині було 2 роки

27 червня 2022, 17:18
0
1
Сподобалось?
1

За розбещення малолітніх дітей та створення за їхньої участі дитячої порнографії затримали мешканця Дніпропетровщини.

Як повідомляють в Офісі генпрокурора України, у ході міжнародного співробітництва українські правоохоронці отримали інформацію від іноземних колег щодо розміщення в Інтернеті фотоматеріалів з дитячою порнографією виготовленою в Україні.

У межах розпочатого кримінального провадження правоохоронцям вдалося встановити, що до виготовлення забороненого контенту причетний мешканець Дніпропетровщини. Зловмисник задіяв у "порностудії" малолітніх дітей своїх співмешканок, з якими живав у різні роки. Потерпілі – двоє дівчаток 6 і 9 років.

За даними слідства, підозрюваний примушував дітей до участі у створенні фото- та відеоматеріалів з моделюванням сексуальної поведінки та зображенням їхніх статевих органів.

У ході проведеного обшуку за місцем його проживання вилучено мобільний телефон, комп’ютер та електронні носії інформації, що містили близько 100 фото- та відеофайлів з дитячою порнографією, створеною за примусовою участю потерпілих, а також інших, поки що не встановлених дітей віком від 2 до 7 років.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими СУ ГУ Нацполіції у місті Києві у взаємодії з Департаментом кіберполіції Нацполіцї України.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися