Вбивцею з рівненського обмінника виявився 27-річний поліцейський з Львівщини
Кримінал

Вбивцею з рівненського обмінника виявився 27-річний поліцейський з Львівщини

19 липня 2022, 17:42
0
0
Сподобалось?
0

Підозрюваного у вчиненні вбивства в супермаркеті Рівного затримала поліція. Ним виявився 27-річний поліцейський з Львівщини. Після скоєння злочину правоохоронець виїхав за 100 км від Рівного. Його затримали на адмінмежі з Львівською областю.

Про затримання підозрюваного повідомила прес-служба поліції Рівненщини.

 «У результаті невідкладних розшукових заходів правоохоронці встановили, що зловмисник може пересуватися на позашляховику Toyota Land Cruiser. Зазначений транспортний засіб патрульні поліцейські зупинили у селі Опарипси Дубенського району на автодорозі "Київ-Чоп"», – йдеться у повідомленні.

Як уточнили у прес-службі прокуратури, водій автомобіля представився працівником поліції Львівщини. Також під час огляду в нього виявили пістолет. Згодом поліція додала, що особу затриманого встановили, це 27-річний поліцейський з Львівщини.

Слідчі Державного бюро розслідувань відкрили кримінальне провадження. У разі доведення вини зловмиснику загрожує довічне ув'язнення.

Нагадаємо, вбивство сталось зранку 19 липня у магазині на вулиці Миколи Карнаухова. Грабіжник зайшов до супермаркету і, погрожуючи пістолетом, наказав касирці обмінника видати валюту. В цей час до магазину зайшов 42-річний чоловік власниці крамниці. Він намагався завадити зловмиснику, але в результаті отримав вогнепальні поранення. Згодом він помер.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися